Denna helg! Har varigt underbar! <3

Hej där ute i världen!  * stort leénde*

Jag har haft besök av världens gulligaste brud i helgen, min aldelses egen hjältinna. eller vad skall man kalla den männsika som har en såndan varme och kärlek ? jag vet inte men hon är undrerbar för mig. vet inte vad jag skulle göra utan dig!

Vist har helgen handlat om killar, humm inte kontigt hälller tänker du. sant det är det inte när det handlar om tjejer ! haha, men det som var såå skönt  var att båda har nästan samma problem eller vad man skall säga, iförsig hon har det lättare att få sin dröm än vad jag har ,tyvärr.
Den som jag gillar han gillar mig (tror),det finns ett stort men, jag bor nämligen förlångt ifrån honom. och han mig.

men snart skall man ju hem, det är ju ca ett och ett halvt år men, jag har ju lite apu som jag har kvar, typ nu i vår har jag FYRA VECKOR!  Skall bli jätte sjönt! att se familjen, scouter och vänner. Det är ju dom som får mitt liv värt att leva, annars hade jag nog inte klartat allt som hände HT 2005 det var  en jobbigt tid.
Och jag önskar många gånger om att jag inte flyttat men endå inte, det är nog bra att jag inte bodde hemma när de skyllde sig. det hade bara blivigt MYCKET värre.

Men det största misstaget var att jag lämande en människa som betyder allt för mig, skadas han på något vis så vet jag inte vad jag gör med mig själv. Hoppas att det inte händer honom. vill se han när jag flyttar hem.

Men nu skall vi inte bli allt för sentimetala här! 
Jag har ju bara sker i mitt liv också. hihi, ta Tersia som ger mig kraften att slås för rättvisan, och ni som lyssnar när det är jobbigt tack för att ni finns.

Alla vänner ni har en plats var i mitt hjärta. <3

Han har taigt mitt hjärta till sitt eget!

Kram på er!

Julen stundar..

Hej.. Jo det är så att julen står  för dörren...
och glädjen att vara hemma är helt underbar, vist att det inte är så avslapnat i familjen. men vad gör det jag är lung och det är sjönt, jul klapparna är klara och maten gör pappa och flickvännen.
så det behöver man inte oroa sig över tack och lov. inte än iaf, någon måste ju äta upp det. och det är ju vi barn.

Men det lär väll inte dröja många år till det är min tur att börja, är jag rädd. eller rädd är jag inte, engen familj är ju det jag länktar efter. så det är väll inte så farligt.

men men.. julen var det ja, det är ju "lilla julafton" idag för att vi skall fyra med far, i morgon blir det med mammas släkt. tycker inte det är direkt roligt men det är inte jag som har skyllt mig så, och hoppas att jag slipper det också.


Nyårsafon skall också bli en höjadare! Det blir fyrande med SARA.. haha... det skall bli skoj.. det är någe vi verkligen behöver... Hoppas att vi blir fler det skulle va så mysigt...

Men men alla har sina traditoner och jag har inga för tillfället.. men jag e på väg att skapa egna. och ett liv någon gång hoppas jag iaf..

Hoppas jag får träffa en man en dag som fin där för MIG  och att jag kan finnas där för han.

Hallå.. då var man hemma igen!

Hallå där.. snart e det lov igen.. skönt faktist... får bara kämpa sista veckan det är ju bara tre dagar..

Men idag känns det inte rikigt så... tyvärr... att jag skall klara av det.... har ont i min hals... men men skall ju iväg med mina goooa vänner idag så det får inte stoppa mig.. lite  ont i halsen har ingen dött av.. hoppas jag hahaha....
Nu har man sett julkalenden.. En riktig jul.
milla är såå söt..
Men tänk om man kunde få det igen.. men nä det kommer inte hända...


KIllar kommer killar går, försvinner en så finns tusen åter...  stämmer nog.. man vet ju inte för om 100 år vad som har hänt i mitt liv... om jag nu blir så gammal det vet man ju inte häller..  men men jag älskar livet ändå även om man inte får som man vill alla gånger... 

 Men nu skall jag gå.. ha en trevlig dag.. komentera gärna mina blogg in lägg;)

EN KVÄLL MED LIGAN

Hallå där i världen ;)
idag har man varigt me det bästa kompisarna.. gud var det var kul att se er tjejer.. hoppas det händer mera...
iförsig det händer ju mycket nästa helg.. haha.. stakars killar ;)
haha.. rätt åt de i bland iaf..

Har faktist shoppat nya skor...  dagen till ära.. och kollat på annat med min mysiga vän sara.. haha vad det var kul när du ringde martin haha trode att jag skulle döö av skratt!
men det gjorde jag inte ... tur e la det eller???

har också tagigt en tur på min älsklings häst Freya... skönt att ta en tur och tänka på allt nöjligt en stund det behövdes.. med all rätt...! Har mycket att tänka på några idioter att ta tag i haha..
men det är la så det skall va?! eller?

Men orka karar! man kan la få va singel ett tag tills det kommer en riktig goo bit haha..!

kramar alla gooa där ute!

RSS 2.0