Jobba och slita

Hej, nu har man snart gjort en arbets vecka, eller nja en normal inom vården. det är ju ingen "normal" människa som jobbar helger precis och inte när man vill ut på krogen heller.. humf.. Jaja så e det.
Har iaf haft det trevligt under veckan ingen som trillat allvaligt och inget annat förödande händelse..  Bara kul hade kalas för en boende i går vilket var trevligt fick alla till att sjunga födelsedags sången. sedan bar det av hem på cykeln och sedan slog mig ner i tve soffan för att koppla av vilket var mys. sååå tyst det var i huset sedan var ensam hemma jeppy...
Och nu funderar man på att blöta ner sig dvs ducha eller springa ner till sjön där vattnet är blått men tror inte jag vill göra det själv då va.


Men hörs måste göra något vättigt innan jobbet i dag :)
Kramen


Killar vad är det för något?

I bland blir jag tokig och sällan är det djuren eller tjejer som gör mig knäpp.. I dag och i ett tag har jag då funderat på vad i Hvetet vad killar vill mig, fattar inget det gör mig trött sorry killar som står mig nära som vänner er är då inget fel på ni stannar. men de som säger det tycker om mig drar då tusan lika fort.. varför?? är jag för krävande eller vad då? eller har jag för  höga krav? kan inte se felen men å andra sidan det finns ett ur tryck som säger detta.;  faller en står det dig tusen åter. Men har inte sett dem än iaf hur skall man då vara..? 

Hum får väll fundera vidare på det.. och jobba mig till döds och se om det hjälper? så känns det iaf.. eller kanske vara kännslo kall?  hum funderar bara ta mig inte på fullaste allvar det blir dumt..

Tack för att jag fick lätta mitt hjärta. det hjälper :) iaf en stund:)

Men du min vän kommer alltid finnas i mitt hjärta och värma tills tiden på Jorden är över du skänker mig liv och hoppas jag gör det samma?:)

Gått 21 mil dvs 210 km..

Nu har man kommigt hem från Österrike, trött men lyckligt Över att vara hemma igen i Sverige.
Det var ett häftig land att vandra i.. träffa en fantastisk befolkning.. :) Fick Hjälp med allt Både lite klart läsning men alla mat Paket vi fick och mat när vi stannade och frågade efter vatten, nätter i egna hus med i bland dubbel sängar som jag och sara delade. vi fick berätta vad vi gjorde den del på tyska (sara talar tyska) och en del på engelska. Vi var med på en Radiostation Antenne samt en lokal tidning som jag tyvärr inte mins namnet på. Man måste se till att ha något att motiveras av vissa dagar tänka på de där hemma hjälper då får man kraft och styrka.

Nu är det skönt att kunna sitta hr och säga att man gjort Eb (Exblorer Belt)  Men att få höra att man inte gjort det är helt ofattbart..
för mig . det är inte lätt att ta åt sig kännde som kastade 10 000 i Sjön för det kunde jag gjort i Sverige. Men känns skönt att vara hemma..
Har blivit brunare det är väll det ända bra:)

RSS 2.0