Veckan som gick

Nu e jag här igen trots att det var längedena finns min trogna läsare kvar eller???

Nu har jag mycket att berätta antar jag..

Jag  e hemma på APU som många av er goda vänner vet om eller?? har jag missat någon?? hoppas inte det för då e det dåligt ansvar från min sida...:s
Jag befinner mig på Trekunga Skolan som bedriver sin verksamhet med pedagogiken Waldorf. Det är mycket intressant det jobbar mycket med färger, det vill säga att väggarna är målade i färger som skall öppna de olika sinnen vi har. Man skriver av väldigt mycket också. för att se det och lär sig på så vis gramatik och stavning.

Denna veckan har jag också åkt på en rejäl förkyllning , men vad gör det när man fyller 20 år då var det lixom bara att bita i det sura äpplet och ignorerar det. För nu fyller man endå 20 och det gör man bara en gång..:)

Jag belv fyrad på ett helt underbart sätt av alla nära och kära .. Fick mycket underbara sms och ett telefonsamtal det värmer skall ni veta:) svårt att skriva i ord hur mycket ni alla betyder för mig.. jag hade flera tårar som hotade med att trilla ner för min kind , men kännde att det inte var läge att göra det framför min änglar.

Sedan på kvällen komm de underbara släktingarna på middag, kusiner som var glada och min morböder och deras frurar och mormor och morfar. fick lite allt möjligt av famijen min fick jag pengar madonna bijetter samt käder
av släkten pengar blandannat en cd och Äggost form:)

I lördags komm min älskade vänner här nere ifrån kalas/middag, vi åt gott och drack lite cider snackade softade.. fick en helt fantastisk hjälp med maten av kärleksparet martin och sara. vi kollade in melodifestivalen, och stakars sara hon fick tyvärr se sin mindre omtyckta artist vidare till globen och finalen där.
men men huvudsaken var att alla var samlade runt mitt bord.

I dag söndag, var andra sidan släkten på kals.. :) dvs pappas sida, farmor farfar, älsta kusinen och Gudmor. och hade mysigt.

Och nu e jag helt slut efter att ha skrivit allt detta..
Så puss hej

PS
    måste med ge att det e rätt skönt att vara singel men dock saknar man värmen
                                                                                                                                                 DS

RSS 2.0