Österrike

Nu är det bara en dag kvar till dess man åker. skall på lördags morgonen kl 09:27 kommer tåget fara till Malmö. Jag är så nervös vet inte vart jag skall göra av mig själv.  men det är som vanligt i mitt liv rörigt ett  par månader framöver sedan så får man nog rätsida på det mästa. hoppas på ett lång vick så man man flytta i från mors tok trånga hus samt ett körkort som skall göra mitt resande enklare.

Packning in för en resa som innehåller vandring var inte enkelt precis, är van att resa på ett sätt men om man nu skall göra det enkelt för sig så..  jag kommer att vara borta i tre veckor.. Jag vet inte hur jag kommer att klara mig utan er mina vänner men det skall jag nog klara.. för ni finns i mitt hjärta och där värmer ni mig och gud leder mig rätt hoppas jag..


///with love<3

Studenten..

Tack alla vänliga själar som stod på Drottning gatan i Örebro den 5 Juni.. det var så underbart att se att så många kom och tittade trots det dåliga vädret för det var det verkligen kalt som bare attans och regnade stundtals. men men hade tak över vårat flak (tack vare Markus Mohlin).

Min familj och farmor och farfar kom upp och grattade mig på plats mycket mysigt tyvärr hade jag inte tid med dem.. för behövde de sista timmarna med dem som har varigt min familj i tre/ fyra år. Dessa år har lärt mig massor. Det är en tid som jag kommer alltid bära med mig som något gått även då det gick åt skogen.. allt blandat..

Dagen var kommen då vi skulle springa ut.. gud vad man var nervös.. och spänd.. men hade ju sett hur de året innan hade gjort, för var där för elevrådets räkning och hjälpte till.. Och vill verkligen sända en tanke till årets hjälpande hand får styrelserna det värmer något sjukt mycket för vet vad tid ni lagt ner på det...
Jag känner än att det hela är helt ofattbart jag ser bilder jag ser min student hatt men det händer inget mera. Har inte fällt en tår än och jag vet inte varför? 
Men det kommer nog till hösten då jag tror att jag skall tillbaka till min fd gula lägenhet som har varit mitt hem i två år med en helt underbar personal.
Vill tacka alla mina underbara vänner från Örebro, men gudars tack sanna haha ditt ord sorry..
eller skall jag säga från NORR TILL SÖDER i stället.. detta är ett minne ett ting som ingen kan ta i från oss vi kommer alltid ha särskilda band till varandra som bara vi har vi är en familj med samma erfarenhet. något som jag aldrig kommer att glöma hoppas verkligen inte att jag blir dement.


Måste också nämna helgen när jag nu kom hem på lördagen efter att mor och far packat och städat ur min lägenhet sitta i bilen hem i fyra timmar okej jag har den kortaste vägen hem nästa, Sarah har det bättre.. Då var det dax att festa mera då kom mina underbara vänner och min första kärlek som man lämnade för sisodär fyra år sedan.. och mina göteborgs vänner som också har nära.. tack för att ni alla kom det värmer mig ända in i själen. Jag hoppas att ni vet att ni betyder allt för mig?
och dör ni så dör en del av mig med. glöm aldrig det...

Söndagen då. då kom det barndoms vänner och släkt i olika omgångar för det var öppet hus. Mycket trevligt att se alla igen och få krama om er. det var verkligen länge sedan vi sets. Jag hoppas ni får en ljus framtid ni med. tack för alla lyckönskningar och jag hoppas det blir sanning av dem. men det ser mörkt ut när konjunkturen ser ut som den gör... suck altså..

Och tack för alla fina komentare om mitt hår det värmer verkligen... Och ni skall vara stolta över erat eget...

I dag Måndag.
Då vaknade man ur tidigt runt fem vet 17 varför... hum sömn brist?
I dag skall det bli fint väder ser det ut som iaf. just nu när klockan just paserat sju snåret.
Jag skall snart börja kolla bussar och planera min dag. kankse en ridtur om vädret håller i sig. Måste promenera med i mina skor och tar nog ryggan med  in för Österrike.
skall också täffa far för att fixa en sov säck in för vandringen där.. skall ju gå 16 mil på tio dagar, börjar känns pirrigt för på Lördag bär det i väg... spännande...

Ha en alderles underbar dag:)  Kramis<3

Livet e hårt när man drömmer

Jag dag drömmer.. fattar inte varför kan jag inte låta dig gå? varför svävar jag runt i en värld som kommer göra mig sjuk?? Varför??

i bland önskar jag mig själv död för att slippa se dig.. jag orkar inte vara ung längre.. vill vara gammal slippa tänka..

I dag regnar det över krampen.och över mig himlen gråter i mitt ställe för jag orkar inte... finns inte några ord att beskriva kännslan jag har försökt att gårta men det går åt helvet! Och det gör ont!
Min vänner stödjer mig säger att jag måste gå vidare svårt men måste


och vet att du tänker på mig oavett vet att du inte kommit över mig,..


Jaha nu får jag gå för att komma ut och äta mat annars lär jag inte äta alls i dag...

RSS 2.0