Oj oj

Nu e det snart klart:) Huset alltså..:) weee säger jag bara. Nu e det kakel kvar och så vill möblerna in under tak och in i rummen så jag kan leva där.
Hoppas bara på massa besök som man hade i örebro.. wee vad det var kul då...!

Och nu vet man inte om man har gjort sveriges misstag... :S Killar e inte mig grej de bara vill ha kakan äta kakan men inte ställa upp mera. det förstår inte jag... suck... Orkar inte det. sorry att jag e så snygg och har sådan fin röst. sorry killar jag e ingen tös man leker med.. ledsen.. men så e livet! Leta upp en tjej och bevisa för mig att det går att "leka" dennes känslor. sorry tror ni kommer gå bet på den uppgiften.








Kram på min ängel...

Kause...

I dag har det varigt rörigt... Hästar rymmer ur hål i staketet och en Kossa utanför staketet.. kan de inte vara en sak som drabbar vardagen men inte två när man inte är van vid det.  har inte vannan inne att bo själv på landet.
Hade gjärna flyttat till Örebro när sådant här händer, för lätt att bo i en lägenhet...

Du vet Emma jag bor kvar när jag har så gulliga vänner som er:) Kul när ni kom och knackade på altid lika mysigt:) och kollade hur det går med renoveringen..:)

men nu e också kännslorna på strapatser vilket jag ogillar. men det lär fixa sig:)

 

Har ju dig gumman...

 

Pussa


Måla

Hej. Där! I dag har jag målat klart hallen:) känns super gött:) färg valet e perfekt, inget snack om saken.
Den är ljus sandfärgad. toppen!
Jag har också slipat väggarna med sandpapper i dag, så att det skulle bli jämt och fint. och det blev ett bra resultat sa farfar:) och i mon blir det köp av tapeter toppen toppen:) blå med sliver samt vit med silver mönster:) Men köket e inte riktigt bestämt än men tror att det blir vita med gröna rankor. Men de kostade mycket mera pengar skall prata med mamma absolut först. Annars får jag leta ny tapet. Men har ialla fall bestämt att vi skall sätta in kakel i köket efter som det annars fastnar en massa fett i tapten. 
 

nu skall jag ta en tupp lur sedan ut på hästen en stund:)
Kramen:)

Läget?

Det är ett ord som stavs med fem bokstäver, tänk om man kunde skriva meningar som faktst betyrder så mycket mer. Tycker jag, funder ibland på om man skulle göra det modernt igen för jag menar den som väntar på något gått väntar aldig för länge:) Och så kan man faktist få sig en roman då och då. Och något i sin brevlåda:) Vilket också är mysigt:)

Någon som vill breväxla?

Nu i dag har jag fått besök av Farfar som har spackat rummen som skall få fina tapter sedan, bara frågan om vilka fäger man skall ha??  Något förslag?

 I dag har man också varit på körskolan och faktsit tyckt det var kul att plugga lite körteori i dag:) Kändes som man gick i skolan inte lika jobbit alls nu:) Posetivt enligt mig:)
Nu e det Körning som skall klaffa också då e allt great...


Nu skall jag vara lite msn social innan man skall nana kudde:P

Hemma:)

Nu var man hemma igen, vilket både e mysigt och tist..

Solen har lyst gjort mig lite brun men saknas lite.. regnet har trillat ner som ett skönt avbräck.. Badat i det underbara medelhavet och se de andra bli bruna och snygga:)
Samt all shopping spännande värre haha.. med all prutning och springa runt som en tok.. haha:) men fick köp det jag ville till ett vättigt pris.. tyckte jag för allt på de "mediner" är märkes fejk, det var sköj, men den mest intressanta låg ju e klart i Tunis:) Vill dit någon mer gång och utbyta erfarenheter.



 sedan vill jag bara på pecka du som skrev under anonym. varför göra det?? skämms du?? Jag har inte en arning vem du e men, det skämmer mig inte häller. trist för dig som inte kan glädjas med andra i deras lycka. Om du nu inte gör det så håll det inuti dig själv..







RSS 2.0