Jag såg dig du log i mot mig....

Jag komm till noll nittion och fick syn på dig... sedan kunde jag inte slita blicken från dig.. hade jag inte haft trevligt med en vän så hade jag tagit dig på en tur men :( så bra gick det inte.. jag har tänkt på dig sedan i går kan inte släppa tanken hade jag kunnat så hade jag gjort det.. men nu sitter man här igen hoppas att du är inne på eller loggar in på msn.. bara att få säga hej.. men hälst bara ha dig här så jag kan sätta mig i ditt  knä och bara hänna dina muskler under tröjan.. du är helt underbar men.. du vill vara fri och kan förstå det..  Men ville bara säga att du finns i tanken..

IT CAN ONLY GET BETTER -AMY DIAMOND

Har pratat men mor i dag om hur hon ser på flytten av pappa, han skall nämligen bygga hus här i närheten och mamma känner sig hotad av min fars tjej. av någon underlig anledning, jag anser att hon är ett betong barn som inte klarar  att driva en gård on har inte kvaliten,så mår kan lungt andas ut. men det är  ju det att vi bor där hos far varannan vecka och då tror mor att hon skall "ta oss" som hon uttrycket det. men det stämmer inte, vi är mor och fars barn inte hennes. Det som är väll att hon har tagit ifrån henne som hon forfarande håller av, och jag kan förstå att det är jobbig. Det är inte bara jobbigt för henne heller utan alla i hennes omgivning blir på något sätt drabbade. Det är ju sorligt att det händer man en sak skall man vara säker på LIVET FÖRÄNDRS vare sig du vill det eller ej. Man kan inte styra över allt tyvärr, vi är ju bara människor. 

och det kanske man vara glad åt?? 

Men skall man kanske vara posetiv till att det ändras, jag som person länktar till att pappa flyttar närmare. så det blir lättare för mig och mina syskon, men jag har sagt att de behöver inte låsas att det är bästa vänner för de är inte.
och diskuterar man inte saker mellan sig så kan man inte någon förändring. Det är ingen ideé att gömma saker eller lägga locket på utan var öppen. det tjärnar inget till. vist barnen blir väll inte glada men det är bättre än att smyga med saker som oroar för barn känner sina föräldrar mer än de tror det gäller unga som gamla. man är motaglig försådant är förälden letsen glad eller annat så känner man det.

Men men, vad är bra?? ja du, just nu känds det som livet suger. men  det blir bättre hoppas jag någon gång. men det tar väll typ tio år till innan det är bra, har levt så skyddat när jag var yngre. Men har inte hittat reglerna för detta form av liv, Behöver en livs stagedi för detta har du någon ideé???
men men..

Ha det bra..

Första dagen på detta år!

God fortsättning där ute på det nya året 2008!
Detta år blir nog blandant skulle jag tro

Men det som har gått har la varigt ok, vist har det hänt saker som man tycket inte skulle hända men man e ju inte mer än männsika häller.
men det är klart man skall inte ha det för enkelt hälller, så man får la leva endå.  inte sant ?

men nu är det ett nytt år och fyrade första dagen på detta år med att gå på bio, det blev  filmen Förtrollad. och man blev verkligen Förtrollad må jag säga!  
 mysig film om att alla skall bli lyckliga i alla sinda dagar film. och undra sedan blir man det??? 
 
Jag tror att till låter man att det skall gå åt skogen så gör man det, vill man så kämpar man tills man dör. 
man skall inte ge sig in i något som inte fungerar från början, det ger lixom inget. Men jag tror att alla är för fega att säga vad det tycker om saker och ting och vist när man är kär får man lätt "tung häfta" och det är inte så roligt! jag vet, men hoppas att man snart får höra att de har gått bra för någon men kärleken. Det  käns som att skylja sig har lixom hamat på modet, eller har jag fel? 

jag säger inte att det är fel att skylja sig, det finns en del som blir misshandlade män som kvinnor. och där skall man inte vara kvar! och man skall inte stanna om det är skadligt för barnen häller. 
och skilsmässor påverkar barn något otroligt! har sjäv skilda föräldrar och det är något jag inte öskar inte än min värsta ovän! tro mig jag skylde på mig själv det var mitt fel, jag kunde inte hålla ihop familjen! där jag som e fel, för att jag flyttade och allt! 

men jag hoppas att ingen behöver uppleva den känslan.. 
Hoppas att föräldrar läser detta. och försöka att hitta felet  och lösa det som är fel, problem är till för att lösas inte rymma ifrån det ger inget! tro mig!  man får bara nya och större problem.. 
 
men det är ju det tro på det  DU  det är a och o om det skall lyckas
 prata med varandra. det är viktigast! gör man inte det så kommer det inte hålla! tro mig  


men ni där ute får ha det bra  och du! lycka te  

komentra gärna blir bara glad  

kramar
 



RSS 2.0