Bal...

Roligt med bal..:) Jag kännde mig vakrare än någonsin det var en häftig känsla.:) Kommer lägga ut bilder på bilddagboken för er som är intreserade men gud vad trött man blir tur att jag avbokade körlektionene i dag för det hade slutat i diket är jag övertygad om. Men de det har hänt en mycket annat också.
har just avslutat en kontakt.. Det lixom skär i bröstet på mig jag orkar verkligen inte med det nu mentalt men å andras sidan måste jag för vi kan inte ses igen av tusen olika anledningar, den person lär läsa detta också vet det med mig. Vill inte släppa vet det. Vill inte säga mer det kommer att såra.. Skall själv finna ett sätt. Kommer att gråta sedan hinner inte nu för skall ta cykeln till frisören...


Kyss och Good Bye

Hemma

Gud vilket liv.. nu e jag hemma hos mor igen.. det var ett tagsedan sist, någon månad.. haha det hinns lixom inte med..
stakars familj.. 
Nu vet jag verken ut eller in vad vill jag med livet?? Vart vill jag bo?? vad blir det för något av mig?? Jag som är en tråkig människa.

Denna lång helg kommer det nog som vanligt inte hända något.. för har ju nästan inga vänner här. de är i Örebro.

Jag har inga bra idéer på hur man glömmer någon, har du? skriv och brätta det för mig.. för tydlingen funkar det inte för mig heller.. 


Love you all..

Tröst

Gud..lätt att säga men svårt att göra.. finns saker jag går igenom om om igen, vad har jag gjort och varför felen jag inte kan leva med... känner att männskor är sådan drifter som man bode kunna strya delvis tycker jag väll.. någon som håller med??
Orkar inte med tårar känner mig svagare än vad jag är... tårar löser inga problem bara gör dem större. Jag vill klara inte det enkla att säga upp kontakter som jag inte har med i tanken 27-7 endå. Inte en kontak som jag inte har bråkat med eller har förstålse..
finns stunder man inte vet vad man skall gömma sig. det finns ingen sådan plats. allt jag tar i allt jag ser denna männska.

Låten losing med takida passar bra just nu.. mm allt med takida får mig att må bra..


Delar vad veckan

I trosdags var det dax för det årliga vårruset som vi sex töser bestämt att genomföra på olika vis. En del gick men fick påhängande sprinng känlor samt en annan gick bit vis och vi två sista sprang hela vägen på 36 min sträckan var 5 km så känner mig stolt.
Så skall nog försöka springa det nästa år :) och kanske tjejmilen i sthlm? 

Gud vilken tokig ute kväll flickor Men shitans vad kul, kanske lite mycket av det goda... Men dansat kramats okej en av vännen tycks dock inte minnas att hon pussat mig men haha... men det lär hon få höra. 
Nattens sömn var väll inte den ultimata men men.. och dagen efter så blev det flera varv på stan med sanna och fika med sarahs fd familj, och sedan träffade min gamla granne :) kul att se dig igen!
Men nu e jag trött så slöa på soffan en stund

Kramis

Lång helg:)

Gud vad roligt med så mycket att göra.. harre detta började planeras i Jan/feb stakars vän som vi höll så hemligt för det kan inte vara lätt men hoppas dock att du blev glad.. Jag har aldig haft så roligt som jag hade då.. hoppas du belv glad över våran fina present. Det var alla i din närhet som har en fot i detta. alla vi älskar dig och ville vara med och förgylla din dag. Hoppas att vi lyckades, jag antar att vi har för fick se ett par tårar  på fece och det måste ha betyt mycket. vet inte om jag klarar att skylljas från dig alls.. vet inte hur du känner det men jag känner så.


Din syster Amanda var här hon var gald att kunna vara här och se hur glad du blev. Vårat krogbesök hoppas jag skal bli ett fint minne för dig..:) Och att vi hinner flera gånger..:)
Kommer aldig glömma den dagen aldig din förvånande blick..


Måste ju säga att det belv en riktig fest helg med tjejerna också haha trode aldrig att jag skulle vara ute så mycket.. aldig någonsin.. tack tjejor gud var roligt vi hade:)

Nu skall man se fram i mot en ny vecka med plugg städning körning och besök från olika håll samt idrott trå gånger denna vecka:D  skall få pröva Judo:D

///Ha det underbarast

Helgen livet och saknad

Nu har helgen gått det var en mycket låg sådan men otroligt skönt att träffa alla eberare :) nu känner man sig säkrare ocg lungnare men bilderna på skavsåren de kommer att följa mig ett tag..så måste varar rädd om fossingarna:)

jag har träffat min älskade vän och parkamrat sara. gud vad skönt älskar den tjejen starkt... Hon blir bara friskare och friskare men fortatt trött, hoppas hon mår bättre till sommar ...

I dag har jag inte fullt så mycket ångest över studenten tackar sara för perspektivet på livet skönt..


Nu skall jag gå till skolan skall bara packa ihop mig..
ha en trevlig dag

RSS 2.0