Veckan och helgen...

Denna veckan som gått har vart smockad med både jobb och stress över ett kök som inte var klart:s Suck.. men pannan fungerade iaf:) Först på måndagen fick vi (farfar och jag) upp tapeterna i gästrummet :) så skönt.. det lättad, efter det fick man besök första efter allt (nästan) var klar :) så toppen, sedan kantades veckan av lite jobb och ett kök som faktist stressade en mest Det låg lixom och tryckte på hjärnan inte bra :S Men men klart blev det :P Och då föll stenen från hjärtat :) toppen skönt...verkligen.... Ledsen att jag var lite lätt iriterade de dagarna innan fredag:S det var lite mycket då bara.. skulle få besök vilket var det mysigaste på den veckan snynd att man inte kunde ha det så varige dag?? Hum så e det inte när personen bor långt i från:S Men får se efter dec och nyår hur det går bed ett eller flera besök... Nu blir det en ny vecka med nya drabbningar... plugg på körskolan kanske? så jag kan hämta samt lämna på centralen det hade varit mys för alla :P eller?? Nu e det dax att sluta ögonen efter en låång men rolig vecka med sköna inslag. sorry för allt jag inte hunnit göra eller velat men inte kunnat göra sammtidgt...

We don't need anther hero

Jaha i dag kommer man inte få mycket gjort:P haha men det kan vara bra det med. skall ju få bort mer "skit" från mitt golv och göra klart på väggarna i mitt gästrum som jag hopps skall bli fullt med gäster :) Där skall tapterna bli det blir vita tapter:). så det blir ett rum till att inreda nu det känns toppen:)Men urka för saker man inte vet vart man skall ställa rikigt:S det e så jobbigt får be indredar Elin om hjälp.... ?! Sedan har dagen bestått av att göra rent dörren och fått in pappen i badrummet som man skall måla sedan:) yippy... spackal skall vi göra i mon:P Nu e det dax att göra något vättigt :P

Stop, Look, Listen

Hej världen:) I dag har det varit en Influensa dag urka burka tog sticket i går... Det belv en reakton på detta men men hoppas nu att jag slipper bli sjuk sedan bara... Nu kommer mamma så skall vi kolla film på min teve :) Ha det bra världen

Gotta Go My Own Way

Nu jag trött vädret e skit skall dock fixa i toan i dag:) skall få ny tapet där någon gång i veckan eller nästa.
skall måla på det sedan skall bli kanon:) (hoppas jag iaf)

Detta som rubrik är en låt från High school mucial. Jätte fin och hård.

Sedan Pleas dont leave me e tok kanon:) Me love. Pink älskar jag bara hennes texter och coolhet. rak e hon så killar baxnar. Kanske svår att leva med men vad då. Tjejer kan väll någon gång få vara sådan eller?
Lite " hårdsmält"?

 vet att en del inte gillar det men vad tusan! bättre i dagens samhälle veta vad man vill som tjej annars blir det tufft, att jämt bli "överkör" va feta män som fattar betydligt trögare, fast å andra sidan att vara hemma om dagarna så gubben får slita ändan av sig det hade varigt bekvämt fram tills dess då man står med en pension som e skit. väljer nog att ha ett liv som hårt arbetande kvinna med eget hus utan famlij om det nu skulle gå så illa. men hoppas inte.


// kramen

kl e 00:51

Nu e det mitt i natten och jag e trött, synd att man får möta skit i sin blogg me det e ju alltid lika intressant och se hur folk reagerar, tack du "påskharen" mycket fin komentar.

Inte för att jag kan göra någonting åt din fantastika åsikt... för jag är den jag är. så miss trösta inte fortsätt skriv av dig.  och du ta tid att hitta någon att läsa om som är mera intressant då.  


Nog talat om det, dagens händelser:P
Jag har skrivit under hyreskontraktet, weee. Äntlingen bor man själv igen! skönt!
Jag hoppas dock på flitiga gäster så man får mycket att göra om dagarna och pyssla med:)
Alla saker e nu ute ur det gammla huset nästan iaf, för har ett badrum här som inte är färdigt och då blev att försenat haha.
vardagsrummens vetrinskåp är alla mina prydnadsaker uppe känns toppen att det har blivigt så ombornat där med:) Och teven kommer i morgon toppen det tycker jag wee!

Sedan har hästarna fått komma in för vintern det var skönt det märks på dem för de blir så mycket piggare och gladare när man får ut dem på tur.

Nu blir det sängen nästa

RSS 2.0