Fullt ös medvetslös...

Så kan med lätt het säga de senaste fem dagarna har varigt, först i torsdags reste man hem för att på fredagen hinna till tandläkartiden till kl tio. insåg ganska snart att jag behövde hjälp med att hinna allt den dagen skulle också på anställnings interjuv för sommar jobb, bestämde mig för att ringa far föräldrarna och be om kör hjälp på grund av att jag själv inte har körkort. Men den fredagen skulle jag också ut på vandrings hajk på 6 mil på tre dagar.
Mysigt eller hur, hur som hälst det blev en stressig dag, tyvärr hamde på fel plats för interjuven till att börja med.
men lyckades efter mycket om och men hitta rätt. (sjönt)
sedan kom man en snabb stund hem och gjorde det sista innan man skulle dra. gick ner till mormor för att träffa lilla kusinen. som klädde ut sig, precis som jag gjorde när jag var liten. kul att se. hihihi min mormor skrattade vid minnet av mig.

Men till Hajken men de galna scuterna.. hihihi, hur galen får man lov att bli?? Gå från Uddevalla  till Kode på Bohusleden, hum vi kom dock inte hela vägen hem vi hade inte tiden så alla hade målet Bottenstugan och då hade vi trots allt hade vi lyckas med 6 mil (Stort leénde) trötta, stela och fötter sönder skavda av våra skor gick vi hem. Vår ledare hade varigt rätt glömsk och glömt nästan allt bröd som vi skulle ha med oss. vattnet det tog slut  några gånger men gick bra att fylla på olika platser på vägen. På nätterna den första sover man alltid lite dåligt men det gick. och andra natten gick min sovsäck sönder, humm typist. dax att köpa ny. väskan hade också fått sig några törnar inte så allvarlig det gick att lösa. Tur det.

Jag fick också träffa de människor som jag länktade efter alldra mest.. Får ju inte syn på de så ofta när man är så långt borta.  satt och tänkte på det i dag på tåget med en stor tår i ögat. svårt att hålla tåranrna borta Älskar er så mycket!  tog verkligen tiden att ramla tillbaka in igänget har dock tappat bort deras humor tråkigt saknar att kunna vara med i det, men det är ju trots allt ett år kvar sedan kommer jag!

Nu måste vi ta mån dag och tisdagen denna vecka, innan jag blir aldeles fär sentimetal.
Det var också kul hihi så kul att jag höll på att gå av på mitten. hamand e med klassen mitt ute i skogen med en del oerfarna vandrare som skulle gå 5 km. de gick mycket bra framtåt glada och mycket ivriga så att de blev trötta fort, en del fick  stukna fötter andra tappade lusten att fortsätta och det kan jag förstå.
Sedan sömnen var ju kul alla trode att det inte skulle bli kallare än 0 grander vilket det faktist blev. fick veta genom en man på bussen i dag att det har varigt ett par minusgrader, inte konstigt att alla förs inklusive jag. sömen är besvärlig ute också man sover ofta oroligt på natten. Dagen efter bytte jag den andra grupp ledaren grupp och gick de resterande 5 km. kul det gik bra, gick dock ner mig men endå blev inte kall som jag trode. och vi hann. fram innan regnet kom.  väl på bussen sov man. sedan hem till lägenheten packa om och fara till tåget för att komma hem
skall till krotisen i morgon. 


Ha det bra kära vän.

RSS 2.0