Hummf..

Vet inte när jag skrevs sist men nu e jag med pennan i högsta hugg eller tangetbord kanske det heter??
jag sitter och skriver för att förstå vad livet är. Jag har inte mycket att säga. mer att livet är underbart och jag är trött. och att det är rolig att leva just nu. känner att jag kan andas och leva.. skall dock hem städa och packa, för att jag skall hem i helgen.

jag har försåt att örebro livet snart är slut, det känns konstigt sjönt märkligt ja alla kännslor du kan tänka dig. Men klart jag vill fortsätta utveckla mig och bli en människa men fri vilja och behov.. 

tröttis kramar

 

Han...

Jag täffade den kille jag har hör så mycket om samt  smsat och pratat med på msn i flera månder.. gud var jag var nervös!
jag har inte kunnat sova ordentligt de senaste nätterna innan han skulle komma detta skulle jag ha sagt honom men e man feg så e man :S  Kännslor e jag rädd för och har respekt för.. vist det var första gången vi täffats men endå.. allt kan hända på promenader på tu man hand, dock gick vi och pratade om allt. mysig måne och stjärnor och en sjö.. humm vet dock inte hur han har tänkt nu.. men kan vara så att man har varigt singel för länge untan att testa grännsen. humm funderar faktist att gi celibat.. det skämmer mig faktist så mycket.. om du som läsare inte förstår.. hoppas du gör det:) alla har det.. rädda för att bli svikna..  Men en då... hoppas jag kommer över det snart.. vill inte vara så här hela livet.. hoppas sara e hemma så jag kan ringa.. :) 
men nu skall jag gå kramisar 

RSS 2.0