Alone

Världen kan vara fylld av gläje ämen... och tråkighetet.. jag kan inte avgöra vad som är vad.vilket retar mitt samvete något grymt..  men vad gör man som student när allt tycks vara målat i färgen svart allt är som svart. vet inte vad som sker och det blir oftat blandat och då blir det svart...  Jag vet inte vad jag känna tänka göra häller...

Inget tycket ske när min mun öppas ord kommer men det neskriver inte känslorna jag har i mig det är en soppa.. vet inte hur jag skall bete mig för att inte såra någon eller några för det stör mitt samvete..  vill inte hindra livet och kännslor det kan på många sätt störa min närmljö...

Annars färgen rött får jag av mina älskade vänner som jag för allt i världen inte vill släppa oavsett vad jag får i  pengar... Jag saknar er var dag..

Nu är skolan snart slut och det är en oerhört jobbig tid... vet inte vad jag skall tycka och tänka säga eller göra.. jag har inhandlat allt jag behöver till allt studenten. vist skall det bli skönt att få gå vidare men hur??



///Johanna

Sommaren

Nu  e den här i dag har suttit ute.. nu e jag innen en stund för att äta och dricka lite och inte sola för mycket häller det är bäst att ta det lungt med det..

I dag e det fullt upp i kväll skaöö träffas en massa vänner och kanske bekanta mig med nya vem vet vad kvällen för med sig..

Annars e det hur lungt som hällst så här dagen efter stor redovining det kommer som ett brev på posten med en rejäl huvudvärk.. :S men men det skall nog gå..
//Ha det bra världen

Mycket att göra..

Denna vecka har varit hopplös. gud i natten till tisdag satt jag upp med mitt projektarbete kring dövbinda och blev nöjd vid halv ett då kunde jag inte skriva mera fick stavfel mm så det var dax att sluta annars hade jag fortsatt men var ingen idee..
kört har jag gjort också dumt att göra dagen efter men vad då det gick bra nästan bara att öva som sagt var. det kommer säkert..

annars har jag bara pluggat städat umgåts med vänner.. i dag hade man då sin stora redovisning måste erkänna att jag var hypernervös.. gud vad hemskt men kul och skönt att den delen av mitt projektarbete var klart..
Hoppades att få lyssna på flera men nej det fanns inte möjlighet tyvärr.. alla var intressanta

nu skall jag trampa i väg till hellas

Kramar

Mycket stolt över hemstaden

om en läkare skulle vilja känna sveriges hjärtslag, så skulle läkaren lägga handen på GÖTEBORG!<3

kopiera denna text och lägg in den på din bilddagbok.

ett tecken på att du har GÖTEBORG i ditt hjärta, ditt blod<3


GÖTEBORG - en underbar plats dit stockholmare längtar sönder


Hoppsan..

Hejsan hoppsan..
Hum nu skall man ta och skriva ett par rader igen det var någon vecka sedan som jag gjorde det.
Och det har har hänt en del. Har fått slut på Påsklovet som bestod av att vara hos pappa ha loppmarknad där vi tjärnade pengar till vår resa till Östrerrike i sommar:)
Sedan nu är man i örebro igen har varigt hemma i helgen en kortis bara hihi tors till fredag morgon snacka om kort :P nja hade mig ett ärende inne i kungälv då..

Åkte upp för att umgås med mina snygga vänner:P
dricka gott gott... :)
sedan så träffa mera kompisar fara på stan och nu sitter man här igen..

I mon skall det tränas bort lite ojämnhetet samt plugga hela dagen lång:) och efter det får vi se vad kvällen bjuder på tve eller besök få la se..

///Kramisar...


I skolan och tråkar..

Nu i dag är det en tråkig dag.. för först cykla till trafikskolan för att köra en lektion sedan efter det fara till skolan för det finns inte mycket annat vättigt att göra hemma vist skulle ju kunna göra projektarbete... nu är man här framför datorn och gör inte mycket.. snackar me vänner:)

mycket gladare:) än vad har jag har varigt..
nu skall man i mon sätta sig på tåget för att åka hem en dag..

//Johanna


Tågresande tös..

Hum  nu var det dax att åka upp mot Örebroet igen dock inte så mycket kbar på det fjärde och sista året på Risbergskaskolan. Vist har det varit rörigt och mycket tumult kring mig känns det som men.. kul är det när livet går i 180 men det är som det brukar vara:P

Måste ju nämna att jag gåller på att rida in häst:) okej jag e lite lätt häst biten okej det var en underdift... så mysigt va.. så nu  vet man vad man skall göra hela slutet av sommaren när man då inte jobbar, för mitt mål är att få börja tävla igen det var målet för fyra årsedan samt att vår gård skall få sprida sitt namn..


I dag lämnade jag ett regnit Göteborg och verkar hamna i ett lite soligare Örebor och hoppas att det vädret håller i sig ett par dar fram över för behöver sitta ute på balkongen eller i parken för att få lite färg till balen och studenten. vill inte vara ljus.  och apropå bal jag måste snart färga håret och klippa det där topparna.. :S måste ju bli lite snyggare än vad jag är just nu.. så kan kan ut på krogen gå..


har också skaffat mig en kamera så kan ta lite bilder:P tog lite lätt egocentriska bilder i dag dock var jag osminkad men kläderna var okej :P

Nä nu skall jag göra lite annat..

///Johanna

Sorglig dag....

Denna dagen har varigt nog den sämsta tänkbara detta lov måste jag säga allt har gått i mot mig känns det som.. först vaknar man mitt i natten, sedan ja då vill man inte gå upp. efter det när man bestämmer sig för att gå upp till hästarna ja då bestämmer sig vädret för att starta ett regn oväde igen för det hade redan samma morgon börjat.
När jag komm upp till tog bara styrkan och jag som inga regnkläder har här blev det värre, så ringde mor och frågade om det finns att låna , men kände inte att det var poplärt att komma ut. Jag gick ut och tog mockningen iaf:)  och kännde mig stolt:)  Sedan skulle det bära av till storstan där jag skulle träffa min kära vän Knutsson som jag inte träffat på två år ungefär...   Jag hade några dagar tidigare frågat min väninna sara om hon ville följa och träffa han med genom att hon känner honom också..

men då har hon just haft två veckors hjärnhinneinflamation och är inne på sin tredje vecka med "up and down´s" så hon mår stundtals bättre och denna dagen var den en dålig dag så hon hade behövt vara hemma till kl fem då hon skulle träffa andra kompisar, men så blev det inte.


Vi ställde oss på den utsatta punkten där vi skulle träffa honom, vi väntade i tio min, han syntes inte till då bestämde vi oss för att smsa men inget svar, vi testar och ringer men inget svar. vi väntade i 15 min sedan sa vi att vi går in till feman för jag behövde äta något och sagt och gjort. smaskens med en räcksmörgås:) sedan snacka en massa om våra killämnen.. sedan gick vi skylld vägar hon till stationen för att möta bowling gänget sedan gick jag runt i nordstan lite planlöst till en början. gick in på systemet för att köpa me mig cider hem vet ju inte annars hur jag skall födriva tiden:S i helgen. sedan köpte jag mig en conciler för den andra e nästan slut.

smsade mamma för att få reda på buss tiden hem och säga att allt blev inställt. det samma till pappa som blev förvånad.
men hem bar det och ut på häst ryggen men mamma som sällskap samt att jag lyckade på något vis skada mig.. fattar inte vaför allt skall ha gått så tok fel i dag.. allt kändes ju perfekt var ju inte sen såg bra ut i sminket.

Varför just i dag???

Ja ja okej lite bra har det varigt också.. :) Min underbara vän från falkenberg ringde det värmde jätte mycket med hans glada men dock trötta röst, det gör en på bättre humör 20 gånger om.:) och nu i kväll fått chatta med min änglar samt smsa me det övriga :)


///Johanna

Vår dag:)

Hej där ute... nu har solen lyst i dag med det känns verkligen som vår :) det spritter och drar i min kropp men vet inte på vad jag skall lägga energin riktigt, okej jag vet skol arbetet är viktigt det är bara så att det måste göras klart så man kan gå ur skolan med "fina" betyg.

Nej vi kan inte hålla oss kvar i det tråkiga, då tar vi fram det roliga som hänt i dag.. nämligen mitt in köp av kamera... gud vad man kan bli nöjd över en sådan sak::) 
Det blev en vatten tålig kamera från Olympus och är otroligt nöjd än så länge ialla fall. Har varit ute med syrran och fottat varandra och lite ting tänkte lägga upp ett par här och på bdb. så kolla in:)


//varma vår kramar..


 

Solen lyser himmlen är blå

Ja då  var det en ny dag..
I natt har jag sovit illa igen... hum börjar bli trött på det. vill vakna tidig men det tycks bli tok tidigt iställer vilket jag inte gillar alls.. :S
Men annars rullar livet på.. i dag skall man på möte in för sommarens jobb.. :)

Och nu mitt gott folk måste jag äta....

Hoj vilken helg..

Det har varigt en full späckad helg med bära lyfta snacka krama..
arsh det två sista var ju roligast..
okej bör kanske förklara vad jag har gjort för något.. har haft en loppis tillsammans med min bästis sara för att skramla ihop lite pengar till eb som skall gå mellan ja den 13 juni - 5juli.. i österrike..
och vi lyckades ganska bra iaf:) antar jag...
Och det var första gången vi gav oss i på något stort projekt och kan säga att man lärde sig en hel del om vad man skall å ta sig i arbete.. men oerhört kul att man klara de det:)
men vill ägna ett stort tack till alla som hjälpte till.. utan er så hade det kanske inte gått vägen....
och är tacksam för de bidag vi fick...
och som tack skall vi ta många bilder ifrån resan i Österrike och därmed hoppas att kunna locka flera scouter samt locka dem som finns till äventyr...
Denna resa som vi skall göra kommer förhoppnings vis bli det största jag kommer att göra i mitt liv...
och är så tacksam för att jag få chansen att göra den.. ihop med min underbara vän sara...


Hoppas ni får en otroligt fin dag ute i solen om det nu finns någon :)
//Johanna


Tåg resor..

Hum detta har jag snart gjort i fyra år.. är det någon som kan hålla med om att det blir ganska tråkigt att åka fram och till baka samma gamla sträcka?? det är som om livet lixom står stilla på något vis.. 
Jag vist åker i och försig inte ofta bara varannan helg och man blir av med tre timmar till som det känns ingen nytta.. för solen nyser utanför tåget och man vill hälldre var utanför det än i det.. antingen på hem orten och sitta på häst ryggen eller i Örebro och någon av deras underbara parker.. ve inte vilket som slår högst än..:S

Men nu måste jag börja tänka på refrengen för skall snart kliva av lämnade just Vårgårda och då är det bara två stationer kvar..GUD VAD SKÖNT ENDÅ..
MEn men skall nu hem och fyra min yngsta systers 16 årsdag.. och pappa lite granna för i går..


///Johanna

När någon blir utmanad på tåget

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?: Johanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord

3. Flicknamn: Joanna

4. Pojknamn: Johannes
5. Yrke : Jordbrukare

6. Färg:  Finns det på J
7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Jordärtsokor

9. Sak i badrummet: finns inge på J

10. Plats/stad: Jordhammar
11. En orsak att vara sen:Jorden gick upp i atomer
12. Något man skriker: J´vla
13. Film: Jag kan vissla Johanna
14. Något man dricker:Juice
15. Band: Jeams Deen
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Jordvägen

18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag vill känna att jag lever
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jojo

Dett är något man vist skal göra när man har tid på tåget att slå ihjäl eller hur man nu skall utrycka sig..
Ha en fortsatt trevlig dag..


Okej lite dålig på att uppdatera bloggen då va..

Hej dax igen...
har inte orkat blogga så mycket det saste tre veckorna eller vaddet nu ör har lixom haft apu och lov. MIn apu belv deb klart den bästa någonsin kom in på en Waldofskola. och fick världens finaste bemötande man kan tänka sig av en 6 klass där hormoner bara härjr i de små liven.. Jag mins precis hur det var. Gud jag längtar inte tillbaka. Men tillbaka till verkligheten. Waldorf bygger på människans dygnsryttm dvs att det är bättre att läsa mer teoretiska ämen på morgonen och göra mer praktist så att fantasin får härja frit i deras sinnen.
Måste också berömma skolans för dess otroligt goda och färg starka mat och det känndes att det verkligen brydde sig om maten. Stor beröm för det.. 
 
sedan var då dax att komma tillbaka till skolan vilket jag inte såg fram till precis men okej kära vänner er längtar jag efter gjämt det antar jag att ni vet...

Jag måste ju berätta om min bedrift som jag tycker i stor för mig:) Jag läste körskoleboken två gånger på tre veckor hade jag varigt mer atusiastik så kunde jag läst på tre tror jag...


Kröningen här uppe gick åt skogen första veckan men nu andra veckan gick det jätte bra och jag är stolt:).. nu skall jag börja att parkera :) kul vet jag inte men kommer framåt i utbildningen vilket gör min stålt:)

I dag har det varigt kul också.. har friat av ett födelsedags barn som fyller 18 år i dag.. vi lurade henne att hon skulle in finna sig på en förlovnings fest men så var inte fallet utan där satt 17 st glada vänner. hon belv otroligt chockad men glad, hon hade bjudit oss alla till en fest på torsdag men nu behöver hon inte anordna någon.. vilket är skönt för henne antar jag... hon sa " Detta ögonblick kommer jag att ta med mig hela livet" och det satte sig i själen på mig..

Nu är det strax lov igen. man behöver ju inte starta förän det e lov känns det som. men skall bli skönt på någe vis också. skall hem och ta hand om familjen och djuren men även plugga. en massa..

////Johanna

RSS 2.0