Hej!

hum har inte skrivigt på ett tag för att inte orkat eller tiden inte funnits.. sorry..
nu har gått och fått förkylning på köpet när man är ledig typist..
Jag hade den roligaste dagen på hela sommarlovet fredagen den 18 juli. :) då träffade jag min "bror" samt hans syster och bror.. kul han sa:" Du gå till gamla sharken så plockar vi upp dig där om en stund ok?" Jag svarade" jag det kan jag väll syns där"
sedan drog vi till fästningen och gick på medeltids markand, riktigt kul och mysigt.
sedan ringde min aldra bästa tjej till min " bror" och frågade var vi var någonstans. så kom hon och det kunde inte slutat bättre än så :) sedan avslutade jag dagen med en pizza med bästa vännen..
det kundet inte bli bättre:)

missing them.. much..

kramar..

Vet inte vad som händer!

åå vad det känns meningslöst allt jag gör för stunden.. jag jobbar vist det gör jag.. men mitt liv känns hopplöst..
känner att jag inte träffat någon att umgås med.. känns som jag ger folk av min tid men de inte av sin till mig..
jag skall inte säga att alla gör så de finns guldkorn:)  men det är långtråkigt när man missar sina vänner.. när man bör 30 mil från dem i vanliga fall.. många har jag tyvärr tappar:( det är  tråkigt för jag ville behålla de..hopps att jag kan fixa det.. någon gång.. vist det är ett helt år kvar tills jag kommer hem förevigt..  men nu denna sommaren känns det verkligen inte så.. inget som lockar att komma hem.. skulle kanske ta och ansöka om att studera i luleå.. flytta från denna håla.. eller varför inte byta kontinent.. asien, afrika, austalien eller kanske usa..?? varför inte?  känna sig fri.. hitta nya människor.. nya kontakter.. 

detta är bara tankar.. skanske höga tankar .. hoppas att det finns någon som kan ta ner mig från de höga hästarna isåfall?? vet inte det..

///Johanna


RSS 2.0