Back For God - Take That

ÅÅ livet.. jag skall faktist tacka gud för att jag lever och det gör jag... varige dag..
men vissa dagar är jobbigare än andra då.. men en då.. så är livet en berg -och dal bana.. det kan jag köpa.

skall väl säga att saknar mitt hem mina vänner här nere..MYCKET tur att man fick tid med dem på torsdagskvällen och fredagen.. länktar till nästa möte mina älsklingar!  
 
Skall väll också nämna torsdagens galna möte hihi.. det var det roligaste på länge! GUD alla mina hämningar som jag brukar ha släppte nästan direkt! såå sjönt.. ! Det vi gjorde var att sätta ihop en röd samets soffa... :) haha hur kan man ha så roligt över något sådant, tänker ni.. humm glöm inte att det är scouter vi talar om! haha då kan allt hända... humm kuddar far runt soffan sätts i hopp av våra bond grabbar som är av det rätta viket! och de rev ute den gamla soffan eller vad man nu skall kalla det där stora åbäket som stod i hönet.. sorry rover scouter nu åkte ert arbete..  oj oj.. det var en upplevelse när de satte fart... allt går med arbetar händer, och sedan var det vi flickor som åkte på städningen. Damet låg tungt där soff-saken hade ståt. tvätta golv och dammsugaren drogs fram. rent blev det.. sjönt, sedan sattes soffan ihop. kul var det att se killarna jobba.. jag gjorde min tappra försök att hjälpa te men blev stoppad.. glad för det, tack Johan..  kuddarna skulle på plats, humm Dvid skulle ju bara busa ju.. humm dammsugaren tog han från mig för att dammsuga kuddarna soppade honom till slut det gick inte att dammsuga dem. så fick han försig att borsta ner dammet där jag just dammsugigt..
 fick toppat honom men tillsägles bara.. kastades till sara så la hon ner dem i soffan.. Duktig TJEJE det där! :)
stax efter blev klar med dammsugningen tänkte hjälpa te med kuddarna som var kvar.. han kastade te mig ordäntligt till en början, sedan skulle han bestämt träffa skallen också.. män.. första försöket misslyckades jag han vända mig i tid. andra ja då lyckades han till 100%.. träff rätt i bak huvudet! jaja.. jag säger ju det MÄN.. de kan inte låta bli att retas..  sedan skulle ju hajk betämmas hum lite delade meningar på den punkten. "vinter-hjak" blir nog inte av, för ja dels finns ingen snö och en del kan inte.. det som blev är en prestations hajk. v. 14 som det ser ut nu..
blev inte mer bestämt än så... alla ville fara hem. kl var 21 och de som har varigt i skolan var trötta det kan jag förstå att de var. David och Johan har ju epa, så jag och johanna frågade om de kunde köra oss till våra hem. jag frågade david om jag fick åka med han och det fick jag, lyssnade på gyllene tider hela vägen. texterna väkte minnen, av honom och vår sommar och mina känslor.. saknar honom än!

Får väll se vad som händer om ett år..

kram på er!


RSS 2.0