Påsk+Ägg=Oj oj ..

Humm var hemma hos mor i dag och letade ägg idag ojoj.. humm det var lite snö ute att pulsa runt i.. hihi kul var det.. får som alltid använda huvudet, mor du gör det inte enkelt! inte för mitt huvud iaf.. syster nellie var bäst på det som vanligt! jaja.. humm var skall mer hända i dag då..?? ja det blir väll mat om en stund, det är väll typ mat tve, kanske om man orkar gå ner 6 våningar så blir det väll en promenad på sin höjd när man är hos far annnars roligare än så här blir det inte.. :( jaja.. tolleröd! mmmm det stället älskar jag! får ju vara där nu i fyra vecor te! APU.. kul skall det bli.. vill vara hemma lite så man hinner träffa lite folk och ta det i kode takten, altså ett språk man förstår.. humm den gnälliga dialekten är borta  i mitt tal nästan kan råka komma i mellan men ack då motar jag bort den så gott jag kan..

Vill flytta hem på hel tid.. det är ju dock ett år kvar! johanna tack för att du cohade mig! det betyrder mycket för mig.. jag kände mig starkare.. Hang in ther girl!
bara så ni vet ni vänner som finns där uppe det 'inte er jag inte gillar er älskar jag! länktar jämt till er med! är två delad.. :S sorry.. *tår*

Humm det är snart sommar lov också.. sommar jobb humf.. vad skall jag göra..?? skanska??
Körkort?? kanske lyckas man.. ok jag kan hålla med om att jag är lite seg när det gäller det.. men var inte körkorts mogen eller vad man skall kalla det..


Pussar till alla vänner!

Sjuk häst +snö lika med trött

Ojoj.. mycket spring ut och in hela dagen käns det som fast det bara är morgon kl 14 och kväll men kära gud i höjden, det är lite jobbigt. det är dock inte min  häst som är sjuk men har hästar som står inne med denna och de är de jag byter. lite jobbigt.. man blir lätt trött.. kroppen känns inte hundra.. humm vill inte åka på någon skit har inte tid med det nu.. apun börjar ju nästa vecka.. och så vill man trätta de som betyder mest här i livet.. mina underbara vänner..

tro det eller ej! jags saknar er!

Sitter här har precis ätigt upp mina pannkakor.. gott var det.. mums..

lyssnar på musik försöker tänka ut något vättigt att göra. men vad???  Har ett målar projekt att slutföra.. humm.. och hästarna att fixa vid 14.. sova skulle inte vara fel..

Kom inte på mera.

Telifon och förkylning

Hej där.. hum en vecka av förkylning, det kunde ha varigt värre! men endå detta sega åbäcke! humm hade varigt sjönt att vara frisk iaf över sin stora dag då man blir ett år äldre. men nä, inte det!

Den dagen en torsdag, fick åka hem för att krya på mig för att sedan nästa vecka kunna komma upp till örebro på söndagen. men får väll se hur det går med denna sak. men nu e hemma hos min undrbara mor som i mon skall på kattutsällnig så då har man hela huset för mig själv. och kan ta det lungt och förhoppnings vis bli frisk!
skall väll förska gå ut ur huset men får väll se..

pratat med mina vänner också i telifonen  det värmde i mitt hjärta..

pussar

RSS 2.0